(Sisuturundus) Esimene müügialane raamat Eesti autorilt

Huvitaval kombel ei ole raamatupoodides eestikeelseid müügialaseid raamatuid pea üldse võimalik leida, ometi janunevad paljud müügiinimesed sellealase info järele.

Koolitajatelt küsitakse pidevalt soovitusi heade müügialaste raamatute leidmiseks. Näpuotsaga on aastakümnete jooksul mõningaid tõlketrükke avaldatud, kuid seda on naeruväärselt vähe.

Nüüd on aga ilmumas tuntud müügikoolitaja Ekke Lainsalu esimene raamat “Kuidas jõuda müügis tippu?”. Raamat täidab haigutava tühimiku müügialases kirjanduses ja on abivahendiks, millest iga müügiinimene leiab enda jaoks palju kasulikku.

Kuidas suurendada enda kliendibaasi ja kuidas leida kliente tavapärasest erinevalt? Kuidas jõuda otsustajani ja kuidas teha esimene telefonikõne? Kuidas sooritada müüv esitlus? Need on kõigest mõned teemad, mis selles raamatus käsitlemist leiavad.

“See hind on liiga kallis, konkurendid pakuvad odavamalt!”
Paljude müügiinimeste jaoks on valusaks teemaks see, kui klient hinda alla tingib. Pärast seda, kui oled tutvunud tehnikatega, mida Ekke Lainsalu selles raamatus annab, ei tohiks hinna allatingimine olla enam probleemiks.

“Mida teha siis, kui klient hakkab asju edasi lükkama?”
Ekke tutvustab parimaid closingutehnikaid ja annab hulga lähenemisi, kuidas kõige keerukamaid vastuväiteid kummutada ning edasilükkamised ületada. Selles üle 200-leheküljelises mahukas raamatus on kümneid ja kümneid tehnikaid, mis aitavad jõuda müügis tipptasemele. Raamat ilmub poelettidele oktoobris.

Eeltellides “Kuidas jõuda müügis tippu?” kohe, saad kaasa tasuta e-raamatu väärtusega 14.99. Lisaks saad raamatu kätte kaks kuud varem – alates augusti lõpust. Vaata järele!

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara