(Sisuturundus) Estonian Business School ootab Sind magistriõhtule

Estonian Business Schoolis kestab suvine vastuvõtuperiood, dokumente oodatakse nii bakalaureuse- kui ka magistriõppe tasemele kuni 11. augustini 2015.

Lihtsustamaks valikut nelja magistriõppekava vahel on huvilised oodatud  selle aasta viimasele magistriõhtule 6. augustil kell 18.00. Õhtu käigus tutvustavad EBSi juhtivad õppejõud nelja magistriõppekava, lisaks astub esinejana üles külalisõppejõud Austraaliast ja võimalus küsida õpikogemuse kohta vilistlastelt. Õppekavade arendustöö käigus on uuendatud nii Rahvusvahelise ärijuhtimise kui ka ettevõtluse õppekavasid. Täiesti uut ja eristuvat õppimiskogemust pakub ingliskeelne Business Innovation MBA.

Informatiivne õhtupoolik toimub juba neljapäeval, 6. augustil kell 18.00 A. Lauteri 3. Magistriõhtule palutakse registreeruda EBSi kodulehel.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara