CWT Estonia AS

 • Ene Bome
  Müügidirektor
  Mobiil­telefon: 514 0995
  Töö­telefon: 640 7787
  E-post: ebome@carlsonwagonlit.ee

 • Merike Hallik
  Tegevdirektor
  Mobiil­telefon: 509 0717
  Töö­telefon: 640 7799
  E-post: mhallik@carlsonwagonlit.ee

 • Aadress:

  Laeva 2,
  10111Tallinn

  Telefon: 640 7770
  Koduleht: www.aripaev.ee
  Facebook: www.facebook.com/KalevaTravelEesti/
  Facebook: www.facebook.com/Kruiisikeskus/

  Töötajate arv: 48

  CWT Estonia
  (eelnevalt Hermann Reisid, Kaleva Travel) on üks Eesti juhtivaid reisibüroosid (asutatud 1991)ja pakub täismahus ärireisiteenuseid ja puhkusereise. CWT Estonia on keskendunud kvaliteetse reisiteenuse pakkumisele nii korporatiivsetele kui eraklientidele. Lisaks Eesti klientidele teenindame väljaspool Eestit asuvaid kohalikke ja globaalseid ettevõtteid. CWT Estonia kuulub rahvusvahelisse kontserni Carlson Wagonlit Travel (CWT). CWT on maailma juhtiv ärireiside, konverentside ja ürituste korraldamisele spetsialiseerunud reisiettevõte. CWT Estonia reisiteenused

  •Lennupiletid

  •Hotellid kogu maailmas

  •Laeva-, rongi ja bussipiletid

  •Reisikindlustus, autorent, takso, viisad

  •Seminaride, konverentside ja ürituste korraldus

  •Transporditeenused ja ekskursioonid

  •Puhkusereisid ja kruiisid kogu maailmas

  •Siseturismiteenused, majutus, spaa- ja kultuuripuhkused Eestis

  *Oleme uhked, et CWT Estonia reisimüügitiim on Eesti üks professionaalsemaid ja kogenumaid. Reisikonsultantide keskmine erialane staaz on 16 aastat ja 16 töötajal on Rahvusvahelise Õhutranspordi Assotsiatsiooni IATA diplom.

  *CWT Estonia klientide käsutuses on mobiilne reisiäpp CWT To Go. Äpp annab reaalajas infot lennuaegade, värava ja lennumuutuste kohta, aitab kaardirakenduse abil leida hotelli, sisaldab transfeeride infot ja ilmaprognoose ning palju muud. Lähem teave http://kalevatravel.ee/ariklient/cwt-to-go/

  *CWT Estonia e-poest www.cwtonline.ee saab reisihuviline ise soodsalt broneerida ja osta lennupileteid, majutust, autorenti, puhkusereisipakette, reisikindlustust. *CWT Estonia avas esimesena Eestis kruiisipuhkust tutvustava kruiisiveebi www.kruiisikeskus.ee ja on täna juhtiv kruiiside edasimüüja Eestis. Valikus on kruiisid kõikjal maailmas sh ümbermaailmakruiisid. *CWT Estonia on esimene reisibüroo Eestis, kellele omistati Euroopa Rohelise Kontori (EGO – European Green Office) sertifikaat (2015). sertifikaadi sai.  


  Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

  RSS

  Valdkonna tööpakkumised

  TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

  Tele2 Eesti AS

  21. jaanuar 2019

  COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

  Compensa Life Vienna Insurance Group SE

  23. jaanuar 2019

  Teabevara