Argentiina eestlane ostab kodumaist keraamikat

Argentiinas elav eestlane ostab edasimüügiks Ladina-Ameerika poodides kokku suurtes kogustes keraamikat.

Eesti Ekspokeskuse tegevjuht Meeri Rebane kommenteeris müügi- ja ekspordijuhtidele suunatud uudisteportaalile bestsales.ee, et Eestist soovib osta suurtes kogustes keraamikat Argentiinasse elama kolinud eestlane.

"Augusti alguses saime kõne Argentiinast, helistajaks oli Eestist pärit ettevõtja, kes elab nüüd Argentiinas ning tundis huvi keraamika vastu, et seda edasi müüa Argentiina poodides," möönis Rebane. Tema sõnul on selle ettevõtjaga ühendust võtnud ka juba kaks siinset ettevõtjat. "Kaks Ekspokeskuse näitusel osalevat ettevõtet on teada andnud, et asuvad tõsisemalt oma keraamika ekspordivõimalusi uurima septembri alguses," kommenteeris ta.

Rebane lisas, et kontakt on siiani aktiivne ning ühendust Argentiinas elava ettevõtliku eestlasega võivad võtta teisedki keraamikatootjad.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara