Saku Õlletehase uueks juhiks tõusis endine müügidirektor

Saku Õlletehase juhtimise võtab 1. detsembrist üle viimased kolm aastat ettevõtte müügidirektori ametit pidanud Margus Kastein.

Õlletehase praegune juht Veli-Pekka Tennilä suundub Carlsbergi kontserni Balti riikide asepresidendiks müügi- ja turunduse alal.

Saku müügidirektori ametisse asub senine äriarendusdirektor Jaan Härms, kes alustas Saku Õlletehases tööd juba 2002. aastal ning töötas aastail 2004–09 mitmetes Carlsbergi ettevõtetes, sealhulgas kaks aastat Malaisias Carlsberg Grupi Aasia regiooni kommertsdirektorina.

Härmsi sõnul on Eesti kaubandusmaastik ja tarbijakäitumine kiirelt arenev, mistõttu on edukad just need ettevõtted, kes suudavad pidevalt muutuvas keskkonnas leida uusi ja efektiivsemaid lahendusi. "Müügidirektorina soovin olla üks uute lahenduste skulptoritest ning läbi müügitegevuse arendamise anda oma panuse Saku Õlletehase jätkuvasse edusse," rääkis ta.

Tennilä sõnul võtab Kastein üle hästi toimiva ettevõtte, mille suurimaks trumbiks kvaliteetse tooteportfelli kõrval on tugev, professionaalne ning ambitsioonikas meeskond. "Soovin Margusele ja Sakule edu uute sihtide saavutamisel," lisas ta pressiteate vahendusel.

Kasteini sõnul asub ta juhtima usaldusväärset ja tuntud ettevõtet, millel on väga tugev tooteportfell. "Kindlasti jätkame tooteuuendustega, mis on konkurentsis püsimise eelduseks. Minu arvates on innovatsioon sõna, mille sisu küll ajas muutub, kuid mille eesmärk jääb alati samaks – Saku tahab olla kiire ja paindlik, kuid samas strateegiliselt tugev ning selge visiooniga partner oma klientidele ja tarbijatele," ütles Kastein.

"Lisaks on Saku Õlletehasel märkimisväärselt suur roll nii tööandja kui ka ümbritseva keskkonna kujundajana ning minu kui juhi kohus on neid väärtusi hoida ja arendada," sõnas ta.

Margus Kastein on toidu- ja esmatarbekaupade sektoris tegev alates 1993. aastast, olles töötanud mitmetes ettevõtetes müügi- ja tegevjuhina. Enne Sakuga liitumist oli Margus Kastein kaheksa aastat Ingman Jäätised ASi juhatuse esimees.

Saku Õlletehase juhtkonda kuulub alates 1. detsembrist kuus liiget. Kõik Saku Õlletehase juhtkonna liikmed on eestlased.

Margus Kasteini CV
2008–2011 Saku Õlletehase ASi müügidirektor
2000–2008 Ingman Jäätised ASi tegevjuht
2000–2008 Spice Ice OÜ tegevjuht
1998–2000 Kriss Kaubandus ASi müügijuht
1995–1998 Baltic Leisure OÜ müügijuht
1993–1995 Dagotur Toitlustus OÜ tegevdirektor
1992–1993 Aina&PM ASi kaupluse juhataja (FMCG)

 

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara