Wendre: Masstoodangut pole mõtet Hiinasse viia

ASi Wendre juht Vahur Roosaar kommenteeris Äri0päevale, et masstoodangut pole mõtet Hiinasse viia.

Hiina on tema jaoks tähtsaim hankemaa, kuna Wendre ostab sealt palju toorainet. Praegu on Hiina oluliselt kallim ja ärikeskkond on palju muutunud võrreldes 2005. aastaga (kui Wendre Hiinaga koostööd alustas - toim).

"Müügiga me seal tegelenud ei ole. Et seal konkureerida, läheks logistika kulukaks. Võib-olla oleks meil võimalik müüa väga tugeva brändiga kaupa, sest masstoodanguga pole mõtet Hiina endaga tekstiilitoodete valdkonnas konkureerida," märkis Roosaar.

Wendre teeb Hiinas lihtsaid pooltooteid, mitte valmistoodangut. Valmistoodangu masinaparki Wendrel Hiinas polegi. "Eestist Hiinasse tootmine eeldaks meie valdkonnas brändiväärtusega toodangut," toonitas ta.

 

Osale arutelus

  • Hannes Sarv

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Post11 otsib MÜÜGIOSAKONNA JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

27. september 2017

Globalsun otsib päevitus- ja ilutoodete MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. oktoober 2017

Teabevara