Wendre: Masstoodangut pole mõtet Hiinasse viia

ASi Wendre juht Vahur Roosaar kommenteeris Äri0päevale, et masstoodangut pole mõtet Hiinasse viia.

Hiina on tema jaoks tähtsaim hankemaa, kuna Wendre ostab sealt palju toorainet. Praegu on Hiina oluliselt kallim ja ärikeskkond on palju muutunud võrreldes 2005. aastaga (kui Wendre Hiinaga koostööd alustas - toim).

"Müügiga me seal tegelenud ei ole. Et seal konkureerida, läheks logistika kulukaks. Võib-olla oleks meil võimalik müüa väga tugeva brändiga kaupa, sest masstoodanguga pole mõtet Hiina endaga tekstiilitoodete valdkonnas konkureerida," märkis Roosaar.

Wendre teeb Hiinas lihtsaid pooltooteid, mitte valmistoodangut. Valmistoodangu masinaparki Wendrel Hiinas polegi. "Eestist Hiinasse tootmine eeldaks meie valdkonnas brändiväärtusega toodangut," toonitas ta.

 

Osale arutelus

  • Hannes Sarv

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Global Marine Supply otsib JAEMÜÜGI OSAKONNA JUHTI

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Logotrade otsib REKLAAMKINGITUSTE PROJEKTIJUHTI

Logotrade OÜ

31. detsember 2017

EasySnap otsib Skandinaavia suuna MÜÜGIJUHTI

Easysnap Co-Packing Northern Europe OÜ

17. detsember 2017

Teabevara