GuardTime'i idee loojad Buldas ja Saarepera on jätkuvalt omanikeringis

Ajatempliteenust pakkuva Eestist pärit GuardTime'i CEO Mike Gault ja Eesti tegevjuht Raul Vahisalu vastasid täna lugejate küsimustele. Selgus, et ettevõtte asutajad Ahto Buldas ja Märt Saarepera on jätkuvalt omanikeringis.


Best Salesi toimetaja küsis Vahisalult, mis roll on tänapäeval ettevõtte asutajatel Ahto Buldasel ja Märt Saareperal.

Vahisalu vastas: "Nii Ahto Buldas kui Märt Saarepera on säilitanud GuardTime'is osaluse ning toetavad jätkuvalt meie arengut. Tugeva akadeemilise taustaga inimestena on nende panus olnud hindamatu väärtusega. Ahto osaleb ettevõtte igapäevategevuses põhiliselt infrastruktuuri arendusprojektide teostamisel, samuti on mõlema rolliks intellektuaalse omandi küsimustega tegelemine".

Samuti küsis toimetaja, mis roll on GuardTime'i tegemistes investeerimisfirmal ASI, mis on ettevõttele arenguks ka raha andnud. Vahisalu vastas: "Investeerimisfirmal ASI on osalus GuardTime'is ning ta osaleb ettevõtte juhtimises nõukogu tasemel, vajadusel nõustab ja suunab ka uute ärivõimaluste osas. Igapäevategevuses tähendab see regulaarset mõlemapoolset suhtlust".

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara