GuardTime'i idee loojad Buldas ja Saarepera on jätkuvalt omanikeringis

Ajatempliteenust pakkuva Eestist pärit GuardTime'i CEO Mike Gault ja Eesti tegevjuht Raul Vahisalu vastasid täna lugejate küsimustele. Selgus, et ettevõtte asutajad Ahto Buldas ja Märt Saarepera on jätkuvalt omanikeringis.


Best Salesi toimetaja küsis Vahisalult, mis roll on tänapäeval ettevõtte asutajatel Ahto Buldasel ja Märt Saareperal.

Vahisalu vastas: "Nii Ahto Buldas kui Märt Saarepera on säilitanud GuardTime'is osaluse ning toetavad jätkuvalt meie arengut. Tugeva akadeemilise taustaga inimestena on nende panus olnud hindamatu väärtusega. Ahto osaleb ettevõtte igapäevategevuses põhiliselt infrastruktuuri arendusprojektide teostamisel, samuti on mõlema rolliks intellektuaalse omandi küsimustega tegelemine".

Samuti küsis toimetaja, mis roll on GuardTime'i tegemistes investeerimisfirmal ASI, mis on ettevõttele arenguks ka raha andnud. Vahisalu vastas: "Investeerimisfirmal ASI on osalus GuardTime'is ning ta osaleb ettevõtte juhtimises nõukogu tasemel, vajadusel nõustab ja suunab ka uute ärivõimaluste osas. Igapäevategevuses tähendab see regulaarset mõlemapoolset suhtlust".

Osale arutelus

  • Annika Matson

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Digitrükk is looking for a EXPORT SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

02. oktoober 2017

Hilleberg is looking for an QUALITY MANAGER

Finesta Baltic OÜ

19. oktoober 2017

ESSVE Estonia otsib TURUNDUSJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

01. oktoober 2017

Teabevara