Ingle: uuendame just tulemustasusid   

Keemiatoodete hulgimüügiga tegeleva Raplamaa ettevõte AS Ingle tootmisjuht Vello Kivimurd ütles Best Salesile, et nad just uuendavad oma tulemustasusüsteemi.

Kivimurd rääkis, et ASil Ingle on praegu müügiosakonda ja ostuosakonda hõlmav tulemustasustamise kord, kuid see vajab arendamist. Süsteem jaotub tema sõnul meeskonnaboonus + isiklik boonus. "Olulisim süsteemi arendamisel on lisaks rahalisele arvestusele ja tasustamisele lisada ka organisatsiooni suurem toetus ja meeskonnatöö olulisuse suurendamine tulemuse saavutamisel. Samuti on vaja täpsustada eesmärgi seadmist ning selle täitmise käigu jälgimist," kommenteeris Kivimurd. 

Ta möönis, et nende ettevõte loodab uue süsteemi käivitada järgmise aasta alguses. "Päris 1. jaanuarist ilmselt ei jõua, kuna tegeleme alles põhimõtete ja kontseptsiooni väljatöötamisega," märkis ta.

Kivimurd osales oktoobris Äripäeva Koolitusel "Tulemustasustamise uued suunad", mille viis läbi Elar Killumets.

AS Ingle on üks suuremaid kemikaalide edasimüüjaid Eestis, Balti riikides, Venemaal ja Skandinaavias. Ettevõte impordib kemikaale ja keemiatoorainet Venemaalt, Hiinast, Rootsist, Soomest, Hollandist, Poolast jne. Kokku üle 300 kaubaartikli. Samuti tegeleb ettevõte ohtlike ainete transpordiga (ADR transport).

AS Ingle on 1993.a. Raplamaal Ingliste külas desinfitseerimisvahendite tööstuse baasil asutatud ettevõte. 1998. aastal laienes firma omanikering. Täna on ettevõtte omanikud Aare Leinberg, Vjatšeslav Spirin ja Aleksandr Utkin. Firma suurimate koostööpartnerite hulgas on Acron, Akzo Nobel, Basf, Kemira, Neste Oil, Sibur.

2010. aasta majandustulemuste põhjal oli AS Ingle Raplamaa ettevõtete TOPis 5. kohal. Siit saab lugeda intervjuud ettevõtte tegevjuhi Aare Leinbergiga, mis ilmus tänavu 14. oktoobril Äripäevas.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara