Saaremaa müslitootja tahab Baltimaade suurimaks

Saaremaal müslisid tootev OÜ Budget tahab saada Baltimaade suurimaks ning hakata lisaks Skandinaaviale müüma ka Prantsusmaal ja Saksamaal.

"Meie ekspordi sihtturud olid algul Soome, Rootsi ja Norra, nüüd aga tuli pakkumisi ka Prantsusmaalt ja Saksamaalt," ütles Meie Maale üks kahest omanikust Kristen Kannik – nimelt küsis Prantsusmaa suuruselt kaheksas poekett saarlastelt müsli pakkumist.

Firma osanikud Kristen Kannik ja Silver Saaremäel lõpetasid 2008. aastal Saaremaa Ühisgümnaasiumi ja teise kursuse tudengitena tahtsid teooriat kohe praktikas katsetada – raha ka muidugi teenida –, oktoobris 2010 jõudis kaup poelettidele. "Praegu ootame Euroopa Liidust kaasfinantseeringut ja siis tellime pakendamisliini ära," rääkis Kannik ning lisas, et sellel saab senine pakkija OÜ Saare Leib ka oma kaupa pakendama hakata.

"Mina usun noorte meeste äriedusse ja see, mis me seni oleme neile teinud, on alles algus," hindas aastast koostööd Saare Leiva juht Janar Vaima.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara