Vain & Partnerid idufirmal USAs sadu kliente

Vain & Partnerid idufirma on USA turul turul veebipõhisele müügitorule Pipedrive leidnud sadu aastase lepinguga maksvaid kliente.

Pipedrive müüki USAs korraldav Urmas Purde ütles online intervjuus, et kampaaniate konversioonimäärad võivad tunduda väiksed, kuid tegelikult annavad need USA turul hulgaliselt kliente. Ta toob näite, et saatis ühe USA partneri kaudu päevapakkumise Pipedrive`aastase paketi kasutamiseks: kirja klikkis lahti vaid 1,6% selle saajatest, iga kolmas nendest tegi omakorda sign-up`i ning nendest iga viies hakkas maksvaks kliendiks. „Protsendid võivad tunduda esmapilgul väiksed – siiski oli meie jaoks tegemist ülieduka kampaaniaga, sest kokkuvõttes saime sadu maksvaid kliente kuna kirja saajaid oli mitusada tuhat inimest,“ selgitas Purde.
Online intervjuu Urmas Purdega kestab kella 16ni. Loe intervjuud või esita oma küsimus SIIT.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Globalsun otsib päevitus- ja ilutoodete MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. oktoober 2017

Post11 otsib MÜÜGIOSAKONNA JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

27. september 2017

Hilleberg is looking for an QUALITY MANAGER

Finesta Baltic OÜ

19. oktoober 2017

Teabevara