Kalevi jõulumüük kasvab kordades

Magusatootja Kalev on novembrikuu jooksul vastu võtnud rekordarvu tellimusi ettevõtete töötajate ja nende laste jõulupakkidele. Võrreldes möödunud aastaga on asutuste jõulutellimuste arv enam kui kolmekordistunud.

Kui eelmisel aastal tegid asutused ja firmad terve novembrikuu jooksul jõulutoodetele 373 tellimust, siis sel aastal on novembri esimese kolme nädalaga laekunud tellimuste arv juba 1210. AS-i Kalev Chocolate Factory müügidirektor Janno Kure sõnul on jõulutellimuste näol tegemist pikaajalise traditsiooniga. “Jõulupakkide tellimusi oleme ettevõtetelt vastu võtnud juba aastakümneid ning sellest on saanud Eestis omamoodi unikaalne ja hinnatud traditsioon. Ettevõtted ja asutused moodustavad jaekaupluste kõrval olulise osa Kalevi jõuluaegsest klientuurist,” lausus Kurg.

Tänavu on keskmine lasteasutuste tellimus olnud 25-30 kommipakki, ettevõtetel on keskmine tellimus 40-50 pakki. Käesoleva aasta suurim tellimus ulatub 5800 kommipakini, milles on kokku 3,8 tonni maiustusi.

Kalev Chocolate Factory ettevõtete ja asutuste jõulutellimuste arv ulatus eelmisel aastal 1868ni. Sel aastal on ettevõtte hinnangul oodata uut rekordit.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara