Eesti 4 tärni hotellid Helsingi omadest kaks korda odavamad

Nordic Hotel Forumi juhatuse esimehe Feliks Mägusa kinnnitusel on Eesti nelja tärni hotellid Helsingi hotellidest kaks korda odavamad. Vaatamata sellele suudetakse siin töötajate palku hoida ikkagi Eesti keskmisel tasemel.

Vastates BestSalesi lugeja küsimusele, miks on krõbedate majutushindade juures hotellitöötajate palgad nii madalad, toob Mägus näite, et Eesti hotellides on majutamine tegelikult kaks korda odavam kui Helsingi samaväärsetes majutusasutustes. „Majutusasutuste keskmised netohinnad on võrdlemisi madalad Euroopa riikide hindadega võrreldes,“ kinnitab Mägus.

Samas toob ta võrdluseks, et Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu liikmeshotellide palgad on Eesti keskmise palga tasemel.

Kuni kella 13ni kestvale online-intervjuule saab küsimusi esitada SIIT.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara