Võhma sai endale uue suure poe

Eile, 24.novembril avati Võhmas Viljandi Tarbijate Ühistu enam kui  900 ruutmeetrise üldpinnaga Võhma Konsum.

Võhma Konsum avati senise Ugala A ja O kaupluse asemele ning vanale kauplusele ehitati juurde 600 ruutmeetrine laiendus, mille abil suurenesid nii müügisaal kui ka tagaruumid. “Võhma Konsumi laienduste eesmärk on pakkuda klientidele suuremat sortimenti ning muuta ostukeskkond mugavamaks. Uue kaupluse tootevalik on võrreldes vana kauplusega suurenenud ligi kaks korda ning uue Võhma Konsumi tootevalikus on nüüd üle 7200 erineva artikli“, ütles Viljandi Tarbijate Ühistu esimees Priit Aule.

Kohalikke olusid arvestades on igati hea, et Võhmas on selline suure sortimendiga pood avatud.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FedEx is looking for a SALES EXECUTIVE

Manpower OÜ

02. november 2018

Teabevara