Viking Line Eesti ootab uuelt aastalt väikest kasvu

Reisijate- ja kaubaveoettevõte Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko ütles teemaveebile bestsales.ee, et nad loodavad ka järgmisel aastal veidi kasvada ja hoida müügimahtu.

Lõppev aasta oli Vikin Line Eestile soodne, üldise reisijate arvu lainel tõusis nende käive hinnanguliselt 10%.

Borodenko prognoosis 2012. aasta käibeks sama suurt mahtu, kui suudeti teha 2011. aastal. "Loodame müügi kasvatamisel eelkõige Eesti elanikele, aga ka Läti ja Leedu elanike kasvava huvi peale Soome ja Rootsi vastu nii tööotsingute kui ka vabaaja reiside sihtkohana," kommenteeris Borodenko käibe tõusu tagamaid.

Järgmisel aastal Viking Line Eesti töötajaid juurde ei võta, sest selle aasta lõpuks lisandub 5 broneerimiskeskuse klienditeenindajat. Siis on ettevõttel töötajaid kokku 75. Palgatõusu 2012. aastaks ei planeerita.

Äsja avatud teeninduspunkt Tallinna kesklinnas on Viking Line’i jaoks oma interaktiivsuse tõttu ainulaadne terves Põhjamaade regioonis. Ettevõtte juht ütles, et nüüd on reisijatel mugavam teha reisivalikud firma uues kontoris ning maksta piletite eest e-keskkonnas. "Müügisaali on oodatud lastega kliendid, sest lapsi ootab spetsiaalne lastenurk, kus vaadata saab telelavastust "Hunt Kriimsilma 9 ametit" . "See näidend sümboliseerib paljude oskuste ja ametite vajalikkust laevanduses," märkis Borodenko telefonivestluses. 

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

Teabevara