Hunt: Eesti müügi- ja ekspordijuhid istuvad liiga palju niisama 

ASi Wendre väliseestlasest omanik Peter Hunt ütles, et Eesti müügi- ja ekspordijuhid peavad käima välismessidel ja koputama uksele, mitte istuma ja ootama, et kliendid ise helistavad või kirjutavad. 

Tema kogemus ütleb, et müügi- ja ekspordijuhtidel tuleb olla palju proaktiivsem. Wendrel on plaanis tuleval aastal töötajate väliskäikude ja müügikontorite aktiivsusesse investeerida kuni miljon eurot.

Hundi sõnul käivad Wendre inimesed palju messidel ja otsivad klientidega ka otsekontakte. Wendre on ka loonud müügikontori Rootsi, Saksamaale, Inglismaale ja Poola. Hunt märkis, et nad on otsustanud, et jäävad oma vallutusplaanidega Euroopa piiridesse. Umbes 97 protsenti Wendre käibest tuleb praegu ekspordist.

Wendre omanik sõnas, et 2011. aasta ekspordikäive ületab ettevõttel ehk 100 miljoni euro piiri, see teeb oodatavaks mahu kasvuks ligi 30 protsenti. Ka 2012. aastal on Wendrel kindlasti kasvu oodata, sest plaanis on siseneda mööblitööstuse valdkonda. 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Global Marine Supply otsib JAEMÜÜGI OSAKONNA JUHTI

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Þemaitijos Pienas otsib VÕTMEKLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

30. november 2017

Teabevara