Martinson: asuta firma! 

Riskikapitalist Allan Martinson edastas Facebookis kõigile sõpradele huvitava uusaastasoovi. Vaata, mida ta soovib! 

Minu 2012. aasta soov kõigidele sõpradele: LOOGE OMA ETTEVÕTE.  Või osalege osanikuna mõnes ettevõtmises.
Või vähemalt laske end palgata mõnel start-up-firmal. Sellest paremat strateegiat pole. Unustage kriis. Pole mingit kriisi. Vanad lähenemised, kombed, ettevõtted ja maad lihtsalt surevad ja neil on sellega kiire. Minge ja haarake kinni võimalusest! 

Originaalis kirjutas Martinson uusaastasoovi oma Facebooki lehel ingliskeelsena:

Allan Martinson: My 2012 wish to all my friends: START A COMPANY. Or be part of a team which starts one. Or, at least, get yourself hired by a start-up. There is no better strategy. Forget crisis. There is no crisis. Old approaches, habits, companies and countries are just dying and too busy with that. Go grab this opportunity.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara