Eesti messidel osalemise toetust saab Tallinna ettevõtlusametist 

Ettevõtlusamet ootab ettevõtetelt taotlusi Eesti messidel osalemise toetuse saamiseks, teatas Raepress.  

Messitoetust annab ettevõtlusamet eesmärgil toetada Tallinna väike- ja keskmise suurusega ettevõtete ning füüsilisest isikust ettevõtjate osalemist Eestis toimuvatel messidel, mis on suunatud ärikontaktide loomisele, uute turustuskanalite leidmisele ja müügi edendamisele.

Taotlusvormid on kättesaadavad Tallinna ettevõtlusameti ettevõtja infopunktis ja Tallinna kodulehel ettevotja.tallinn.ee. Messitoetuse taotluste vastuvõtt toimub kogu aeg. Taotlused tuleb esitada ettevõtja infopunkti või digitaalselt allkirjastatult e-posti aadressile ettevotlus@tallinnlv.ee 

1. jaanuarist k.a. jõustus ka uute töökohtade loomise toetuse uus kord, mis tõi kaasa mitmed muudatused nii nõuetele vastavale taotlejale, taotlusele esitatavatele tingimustele kui ka abikõlblikele kulude loetelule.

Täpsemat infot leiab siin 

Sotsiaalsete töökohtade loomise toetust antakse eesmärgiga stimuleerida Tallinnas elavatele töötutele sotsiaalsete töökohtade loomist ja arendada sotsiaalset tööhõivet seoses majandussurutisega. Toetuse andmise tulemusena loovad ettevõtjad sotsiaalseid töökohti töötutele, et ennetada pikaajalist tööpuudust ja parandada hõivet.

 

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Tule ja ole TNT MÜÜGIHÄÄL

Manpower OÜ

22. november 2018

Teabevara