Meos: kasvab krediidi roll müügis 

Krediidiinfo ASi juhatuse esimees Veiko Meos kirjutab ettevõtte uue aasta uudiskirjas välja 2012. aasta uued suunad Eesti krediteerimismaastikul. 

Meos kinnitas, et Eesti krediteerimiskeskkond on oluliselt parem kui mujal Euroopas.

Tema sõnul on 2012. aastaks selgelt märgata kolme trendi:

1. Kasvab krediidi roll müügis. Kõrge krediidiriskiga ettevõtete arv on masu-eelsel tasemel, moodustades aktiivsetest Eesti ettevõtetest vaid 15%. Nii maksuvõlgade kui maksehäiretega ettevõtete arv väheneb ning paljud sektorid prognoosivad alanud aastal müügimahtude kasvu.

2. Suureneb nõudlus müügi- ja kontaktinfo järele. Müük piiratud ressurssidega tingimustes nõuab tarka juhtimist, mis põhineb üha enam andmetel ja nende analüüsil. Sihtrühmade, turuülevaadete ja teiste sama grupi toodete mahud kasvasid möödunud aastal 105%.

3. Lihtandmed asenduvad analüütiliste lahendustega. Krediidiotsuste tegemisel väheneb käsitöö osa ja suureneb prognoosivate mudelite roll. Juba praegu tehakse aastas ligi kuuest miljonist infopäringust 90% IT-lahenduste kaudu.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara