Tridens kaotas šoti viski Scottish Leaderi müügiesindaja õigused 

Tridensil tuli loovutada veebruarist šoti viski Scottish Leaderi turustamise õigus Eestis Leedu ettevõttele Mineraliniai vandenys (MV).

Eesti turul populaarseima šoti viski Scottish Leader, samuti viskide Black Bottle, Bunnahabhain, Tobermory, Ledaig, Deanston ning Angostura rummide ja bitterite turustamise Eestis usaldas jookide distribuutor CL World Brands (CLWB) ettevõttele Mineraliniai vandenys (MV) - Balti riikides suurimale alkohoolsete jookide ja tubakatoodete hulgimüüjale, teatas ettevõte.

Tallinnas asuv MV tütarfirma MV Eesti võttis selle grupi 8 kaubamärgi all müüdava toodangu müügiesindaja õigused üle endiselt edasimüüjalt firmalt Tridens A.S. alates selle aasta 1. veebruarist.

Scottish Leader on šoti viskide kategoorias Eestis esikohal juba 12 aastat. Leedu turul on viski Scottish Leader populaarsemate šoti viskide esikolmikus, Lätis – esimese nelja hulgas. MV on selle kaubamärgi esindajaks Leedus ja Lätis alates 2009.a. lõpust.

UAB Mineraliniai vandenys (MV) teatab, et on Balti riikides suurim alkohoolsete jookide ja tubakatoodete hulgimüügifirma. 1992. aastal Leedus asutatud ettevõtte tütarfirmad tegutsevad Poolas, Lätis ja Eestis 2007. aastast. MV gruppi kuuluvate Leedu, Läti, Eesti ja Poola ettevõtete kogukäive küündis 2011. aastal 619,8 miljoni litini (179,5 miljonit eurot) ning ületas 2010. aasta käivet 12% võrra.

MV esindab Leedus kaubamärke Stumbro, Hennessy, Moet & Chandon, Metaxa, Russian Standard Vodka, CLWB (Scottish Leader, Angostura, Bunnahabhain jne), Campari, Cinzano, Red Bull, J.P.Chenet, Antinori, Baron Philippe de Rothschild, Farnese, Bianchi, BAT, JTI jne.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara