Eksdiplomaat hakkab juhtima loomemajanduse eksporti

ESA Loomemajanduse Arenduskeskuse juhiks sai 7. veebruarist endine diplomaat Riina Aasma, kes hakkab vastutama ka loomemajanduse ekspordi eest.

Arendusjuhina on Riina Aasma tööks loomemajandusele suunatud arenduskeskuse tegevuste käivitamine ja elluviimine, loomeinkubaatori arendamine ja juhtimine, koolituste ja kontaktürituste korraldamine, arenduskeskuse ja inkubaatori klientide koostöötegevuste algatamine ning info- ja kontaktvõrgustiku loomine ja edendamine erialaliitude ja organisatsioonidega nii Eestis kui naaberriikides.

"Arendusjuhi ametipost on mulle huvitav väljakutse ja hea võimalus rakendada teadmisi ja kogemusi, mida eelnev elu on mulle n-ö kaasa pakkinud. Arenduskeskusel on ees põnevad ajad ja mul on hea meel, et saan uute eesmärkide saavutamisele kaasa aidata," kommenteeris Aasma.

Varasemalt on Riina Aasma töötanud SA Rannarahva Muuseum juhatuse liikmena ning konsuli ja diplomaadina.

Riina Aasma on Eesti Teatri- ja Muusikaakadeemia kultuurikorralduse magister, ta on õppinud kultuurikorraldust Tallinna Ülikoolis, omandanud EBSis bakalaureusekraadi ärijuhtimises ning õppinud õigusteadust erakõrgkoolis Veritas.

Ettevõtluse Toetamise ja Krediidi Haldamise Sihtasutus (ESA, endise nimega Sihtasutus Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid) on Tallinna linna ettevõtluse tugistruktuur. ESA all tegutseb Tallinnas kolm ettevõtlusinkubaatorit: loomemajandusvaldkonnas tegutsevaid ettevõtjaid teenindav loomeinkubaator, ning kaks üldinkubaatorit – Ülemiste ettevõtlusinkubaator ja Kopli ettevõtlusinkubaator.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Global Marine Supply otsib JAEMÜÜGI OSAKONNA JUHTI

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Þemaitijos Pienas otsib VÕTMEKLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

30. november 2017

Teabevara