Uuring: juht otsustab teie palgatõusu aprillis

Firmajuhid plaanivad tõstmise eesmärgil palgad üle vaadata  2012. aasta esimesel neljal kuul, kõige suurem osa uuringus osalenud ettevõtetest teeb seda aprillis.

Konsultatsioonifirma Fontese läbi viidud palgaturu prognoosiuuringust selgus, et 2012. aasta majandusarengute suhtes ollakse äraootaval seisukohal ja pigem liigutakse edasi teatava reserveeritusega. Väga tugevaks on muutunud töötajate surve palgatõusuks. Seda eriti organisatsioonides, kus viimased paar aastat on olnud palgad külmutatud.

Uuringu eesmärgiks oli teada saada, milliste plaanide ja mõtetega lähevad organisatsioonid vastu 2012. aastale.  Uuringu valimi moodustasid 287 Fontese klienti, kellega Fontes on varasemalt koostööd on teinud. Tagasi saadeti 76 täidetud küsimustikku.

Fontes Palgakonsultatsioonid OÜ on 2008. aastal asutatud Eesti konsultatsioonifirma, mille põhitegevusalaks on palgauuringute korraldamine Eestis ja Euroopa Liidus ning palgakonsultatsioonide ja -koolituste pakkumine.

Osale arutelus

  • Birjo Must

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

HARJU ELEKTER otsib MÜÜGIJUHTI

Harju Elekter AS

08. juuni 2018

KMT PREFAB OÜ otsib MÜÜGIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

25. mai 2018

Teabevara