Mida vähem on firmal kliente, seda kasinam müügijuhi sõna 

Krediidiinfo äsjasest uuringust selgub, et viimasel aastal on Eesti ettevõtete tegevjuhid üha enam ainuotsustamist harrastama hakanud.

Mida vähem on ettevõttel kliente, seda tsentraliseeritum on otsustamine - krediite puudutavate küsimustega tegeleb peamiselt tegevjuht ainuisikuliselt 74,3% küsitletud juhtudest. Mida rohkem kliente, seda enam rakendab ettevõtte kirjalikke krediidieeskirju (16%). Aastaga on esimene näitaja suurenenud ja teine vähenenud pea kolme protsendipunkti võrra.

Rekordiliselt suur osa ettevõtetest (89%) on uuringu tulemusel üldiselt rahul oma klientide maksekäitumisega. Tähtaegselt tasub arveid 61% ettevõtetest ja 33% ettevõtetest tasub arved kuni 30-päevase hilinemisega ning 6% ettevõtetest hilineb üle 30 päeva. Eesti keskmine maksehilinemine on 10,1 päeva.

 

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara