Kurov paneb eesti inimesed telefoni teel müüma välismaale luksusteenust

Tallinnas, Tartu maantee 63 asub ettevõtte Runway International OÜ Eesti, mille tegevdirektor on Aleksei Kurov. Tema juhtimisel pakutakse sealt kõnekeskuse teenust välisfirmadele ja peamiselt müüakse Eestist väliskruiise Skandinaavia maadesse.

Runway International OÜ-d tutvustatakse ka Best Salesi korraldataval seminaril "Kuidas korraldada tõhusalt telefonimüüki?" 28. veebruaril hotellis Meriton. Seal saab vastuse küsimustele, kuidas panna eesti inimene müüma rahvusvahelisele kliendile luksusteenust. Seminari korraldab Best Salesi toimetaja Annika Matson Seminarile registreerimine ja rohkem infot SIIN

Ettevõtte kodulehel on kirjas, et täna pakutakse tõesti teenust peamiselt Skandinaavia turgudel, aga neil on lähiajal kavas laieneda ka teistesse Euroopa maadesse ning ka Venemaale. Ettevõttel on täna kontorid Norras, Tallinnas, Tartus, Riias, Kaunases ja Vilniuses ning Kiievis. Ettevõttel on ligi 100 töötajat, aga Eestisse ei müü nad midagi.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara