Gaselli TOPi võitja 2009: firmat müües sain parema hinna

Homme, 16. veebruaril toimub Swiss?telis Äripäeva igaaastane kiiresti arenevate ettevõtete ehk Gaselli Kongress. Seal kuulutatakse välja ka järjekorras 12. võitja.

A. Saare Kaubandus OÜ võitis Äripäeva Gaselli TOPi 2009. aastal. Ettevõtte endine omanik ja tegevjuht Aivo Hobolainen kommenteeris Äripäevas, et ta müüs oma firma veidi pärast võitu ühele Läti ärimehele. "Tagantjärele võib öelda, et võib-olla aitas võit firma eest paremat hinda saada," möönis Hobolainen. Ta lisas, et ostjal piisas ju paljalt guugeldamisest, et nende võidust teada saada.

Äripäev on kiiresti arenevaid ettevõtteid ehk gaselle meeles pidanud juba 11 korda. Üheteistkümnest seni pärjatud kiiremini arenevast ettevõttest tegutseb seitse endiselt ja suhteliset edukalt, kahel on probleeme ja kaks on pankrotistunud.

Tänavu pöörati Gaselli Kongressi ettekannetes põhitähelepanu sellele, kuidas turuliidritele vastu hakata. Kongressil esinesid: LHV panga juht Erki Kilu, eestimaise tanklaketi juht Antti Moppel, ehitusettevõtja Jaanus Otsa, äsja uue turvafirma loonud Urmas Sõõrumaa, kes jagas soovitusi, kuidas majanduse raskematel perioodidel ellu jääda. Samuti rääkis kongressil edukas mööbitööstur Rolf Relander, majandusteadlane Andres Arrak, psühholoog Mare Teichmann, koolitajast ettevõtja Peep Vain, ettevõtjad Maie Niit ja Hugo Osula.

Osale arutelus

  • Väinu Rozental

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara