Arvutage müügiga seonduvat ostjariski spetsiaalse kalkulaatoriga

Kodumaise müügi ja ekspordiga seonduvaid ostjariske maandav KredEx Krediidikindlustus kindlustuskalkulaatori.

Kindlustuskalkulaator asub SIIN

Ettevõtetele krediidikindlustust pakkuv AS KredEx Krediidikindlustus avas ettevõtetele suunatud kindlustuskalkulaatori, millega saab välja arvutada ostjate makseriskide kindlustamise hinnangulised kulud. Nädalaga on kalkulaatori abil krediidikindlustuse teenusega lähemalt tutvunud üle 300 ettevõtte. 

"Levinud on müüt, et krediidikindlustus on mõeldud vaid väga suurtele ettevõtetele, tegelikult puutuvad makseriskidega kokku nii suured kui ka väikesed ettevõtted," ütles AS KredEx Krediidikindlustuse juhatuse esimees Meelis Tambla. 

 

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

LA MUU otsib MÜÜGIDIREKTORIT

La Muu OÜ

30. september 2018

Teabevara