FOTOD seminarilt: Kuidas korraldada tõhusalt telefonimüüki?

Teisipäeval, 28. veebruaril korraldas Best Sales seminari "Kuidas korraldada tõhusalt telefonimüüki?".

Seminaril esinesid Viasati müügidirektor Aet Viira, AT Treeningute koolitaja Aira Tammemäe, Viasati telefonimüügi juht Erik Heinsaar, Starmani teenindus- ja müügidirektor Jaano Inno, SEB Panga kontaktikeskuse divisjoni direktor Kristi Unt, Runway Internationali operatsioonide juht Marko Kommer, Meinson Konsultatsioonide koolitaja Olga Meinson, Müügimeistrite tegevjuht Tarmo Laus ja Müügipartneri tegevjuht Triin Vellemäe. Ma tänan kõiki esinejaid!

Telefonimüük on tänapäeval peaaegu alati müügiprotsessi üks osa, kuid pelgalt telefonimüügile sptsialiseerunud müügiüksuse loomine on hoopis keerulisem. Millal on mõtet seda võimalust kaaluda? Kas teha ise või osta teenus sisse? Praktikas tehakse suuremad vead just stardietapil.

Galerii

Osale arutelus

  • Annika Matson

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

ESSVE Estonia otsib TURUNDUSJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

01. oktoober 2017

Digitrükk is looking for a EXPORT SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

02. oktoober 2017

Maxima otsib MÜÜGI- JA TURUNDUSDIREKTORIT

Maxima Eesti OÜ

25. september 2017

Teabevara