Purde: müügitorul Pipedrive on Brasiilias palju fänne

Veebipõhisel müügijuhtimistarkvaral Pipedrive on kliente juba 50 riigis. Brasiilia on nende seas üks kiiremini kasvavaid turge.

Pipedrive'i müüki USAs Räniorus korraldanud Urmas Purde ütles Best Salesile, et neil on kliente hetkel 50 riigist , nende seast omakorda on Brasiilia üks kiiremini kasvavaid.

"Seda Brasiila turu vallutamise teemat me muust ärist eraldi ei käsitle. "Vallutamine" ja "sisenemine" tunduvad liiga suurte sõnadena selles kontekstis," vastas Purde küsimusele, millist hetke võiks lugeda Pipedrive'i Brasiilia turu vallutamiseks. Ta lisas, et Brasiilia on nende jaoks n-ö business as usual.

"Kuna Brasiilia majandus kasvab jõudsalt  ning meil on algusaegadest saadik seal palju fänne ja kliente olnud, siis portugali keel üks esimesi keeli, mille inglise keelele lisasime. Meie klientide seas on ka mõned Brasiilia tuntud start-up'id (nt Deskmetrics) ning see omakorda on seal turul Pipedrive'i tuntuks saamisel kaasa aidanud," lisas Purde.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Tule ja ole TNT MÜÜGIHÄÄL

Manpower OÜ

22. november 2018

Teabevara