Seminar: LHV Panga omanikud on ka 50 töötajat

2009. aastal asutatud LHV Pank on kaasanud omanikeringi ka 50 töötajat.

ASi LHV Pank valdusfirma ASi LHV Group omanik on 45,8% Rain Lõhmus, 12,6% Andres Viisemann, 39,4% teised aktsionärid, keda on kokku 15 ning 2,2% ettevõtte omanikud on 50 töötajat.
Nädala eest ütles Best Salesile antud online-intervjuus"Kuidas tasustada tippjuhte?" Elion Ettevõtted ASi personalidirektor ja Tallinna Tehnikaülikooli töö tasustamise lektor Maria Kütt, et osaluse andmine ettevõtte töötajale on neile kõige motiveerivam.

Lugeja küsis Kütilt, kas tippjuhid peaksid saama ka osaluse firmas. Kütt vastas, et tegevjuhile, aga ka teistele töötajatele, osaluse andmine on seotud sooviga suunata teda mõtlema omanikuga sarnasest vaatenurgast, kasvatama omaniku (sh iseenda) kapitali, majandama säästvalt, otsima arendusvõimalusi. Taoline süsteem on tippjuhile reeglina ka kõige motiveerivam, sest võimaldab kasvatada lisaks omaniku kapitalile ka iseenda oma.

LHV Panga privaat- ja ettevõtete panganduse juht ning juhatuse liige Indrek Nuume esineb 28. märtsil Best Salesi seminaril "Väärtusmüük. Kuidas vabaneda masu allahindlustest?" ettekandega "Kuidas LHV Pank eristub teistest pankadest usalduse müügil?". Registreerimine ja rohkem infot seminari kohta SIIN


 

 

 

 

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

Teabevara