Seminar: Kui kallis on frantsiis?

EBSi majandusteooria õppetooli dotsent Robert J. Pefferly Jr toob homsel Äripäeva seminaril "Kuidas osta ja pidada frantsiisi?" välja kulukohad, millega ettevõtjad peavad arvestama frantsiisi pidamisel.

Mida parem on frantsiisi maine, seda suuremate kuludega tuleb ettevõtjatel arvestada. Frantsiisi ostmisel ja pidamisel on alati fikseeritud kulud, varieeruvad kulud ja alternatiivkulud.

Fikseeritud kulud on näiteks avamiskulud, litsentsitasud, turunduskulud, lepingu uuendamise kulud jne. Best Salesiga võttis ühendust just üks Eesti alustav ettevõte, kes räägis, et soovib pakkuda frantsiisi tingimustel 1000 eurot litsentsitasu + 10% kuukäibest turunduskuludeks.

Varieeruvad kulud on juhtimiskuud, reklaamikulud, igakuised maksed frantsiisiandjale, intellektuaalse omandi kulud, varud jne. Sellest, millised on alternatiivkulud frantsiisi ostmisel ja pidamisel, on võimalik kuulata juba homsel seminaril!

Rohkem infot ja registreerumine SIIN

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Tule ja ole TNT MÜÜGIHÄÄL

Manpower OÜ

22. november 2018

RICKMAN TRADE otsib EESTI TURU MÜÜGIJUHTI

Ariko Reserv OÜ

30. november 2018

Teabevara