Persoon: videoreportaaž müügistaarist

Sel korral võtsime üles reaalse elu Viasati parim müügimees Mihhail Bõstrov rääkis ja näitas, kuidas kontaktide kogumine kaubanduskeskuses päriselt käib.

Kommentaar Mihhail töö kohta Viasati müügidirektor Aet Viiralt:

Mihhail on üks esimesi, kes 1,5 aastat tagasi meil müügimehena alustas. Ta on end tõestanud ning nooremate silmis omab ta kõrget autoriteeti.
Mihhailil on liidri omadusi. Ta usub tootesse ja on pühendunud eesmärkide saavutamisele. Samuti hindan temas õppimisvõimet ning tahet näha muutustes positiivset. Mihhail on nutikas ning innovaatiline algatades ise teemaarendusi, kuidas müüa efektiivsemalt või milliseid tooteid võiks tooteportfelli lisada. Mihhail on väga järjekindel ning töökas. Võrreldes teiste müügimeestega võtab ta kogu tööloleku aja aktiivselt klientidega kontakti. Mihhail ei lähe kunagi lihtsalt käega lööma. Ta pühendub sajaprotsendiliselt kliendi vajaduste väljaselgitamisele, et leida parim võimalik lahendus.

Kommentaar BestSalesi toimetajalt Aira Tammemäelt:

Mis mind tõesti üllatas: arvestatav hulk inimesi kaubanduskeskuses jääb Viasati pakkumist kuulama. Ka minul oli eelarvamus, et inimesed on pigem pahased, kui nende poole pöördutakse. Ei ole nii. Vähemalt kaks kolmandikku olid valmis meelsasti juttu ajama. Jälgisin tunni aja jooksul kolme inimese tööd. Tehti 2-3 lepingut.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Takton otsib MÜÜGIESINDAJAT

Manpower OÜ

08. märts 2018

Artekom otsib B2B MÜÜGISPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

05. märts 2018

Ball Transport otsib KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

26. veebruar 2018

Teabevara