Lopata: 3 soovitust, kui müügitöö tundub piinlik 

Suurbritannia ärisuhtluse strateeg Andy Lopata vastas lugejate küsimustele. Sealsamas andis ta ka 3 soovitust, kui, mida tuleks teha, kui müügitöö tundub ebameeldiv ja piinlik.

Lopata 3 soovitust:

1. Taotle suhte loomist, mitte müüki. Müümine üritustel tundub ebamugav, kuna teate, et inimesed ei tulnud sinna seetõttu, et neile midagi müüdaks. Seega, ära müü. Näita üles puhast huvi teiste inimeste tegemiste vastu, leia midagi, is teil on ühist ja katsu arendada kontakti ja suhtlust ikka ja jälle.

2. Võta vabalt ja jääge iseendaks. Kui loobute müügisurvest ja tunne enda tegemiste üle rõõmu ja nii tõmbate inimesi ise ligi. Leidke inimesed, kellel on teiega sarnane taust ja huvi või tunnete samu inimesi. Ja ärge häbenege küsida inimestelt niisama, mis valdkonnas nad töötavad või pidada liftikõnesid. Õppige lihtsalt inimesi paremini tundma.

3. Olge inimestega pidevalt kontaktis. Müügisurve on peal, kuna te tunnete vajadust müüa üritusel. Unustage see sundmõte ja saage inimesi tundma aja jooksul. Ma looksin pigemini kindla suhte, mis puhul minu poole pöördutakse ikka ja jälle, mitte aga nii, et ostatakse vaid korra. Ja kui inimene on piisavalt rahul, et minu poole ikka ja jälle pöörduda, siis ta kindlasti ka ostab minult vajamineva, kui mul on seda talle pakkuda.

Lugege Lopata täispikka intervjuud SIIN

Osale arutelus

  • Annika Matson

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara