Estonian Air kahekordistas  eelmüügi

Aasta esimeses kvartalis kasvas Estonian Airi piletite eelmüük Eestis ja välisturgudel kokku ligi kaks korda. Samal ajal on pakutavate istekohtade arv kasvanud 40%.

 „Piletite eelmüügi kahekordistumine annab tunnistust reisijate ja partnerite kindlustunde ja usalduse kasvust. Lisandunud lennusagedused ja uued sihtkohad on aidanud meil koduturgu kasvatada ning meie nähtavust rahvusvahelisel turul märgatavalt suurendada.  Sellest julgustust saades, on meie eesmärk suurendada reisijate arvu sel aastal kaheksasaja viiekümne tuhandeni,“ märkis Estonian Airi müügidirektor Enn Lamp. 

Lähenevaks suveks on lennupileteid ostetud kõige rohkem Pariisi, Moskvasse, Kiievisse ja Peterburi. Uutest liinidest on kõige populaarsemad Viin ja Hannover.

 Ka Estonian Airi suvesihtkohad Nizza ja Veneetsia on väga hästi vastu võetud.

Estonian Air pakub ärireisijatele ja turistidele otselende Tallinnast 24 sihtkohta Euroopas, Skandinaavias ja SRÜ riikides. Lennufirma on viimastel kuudel suurendanud lennusagedusi Kopenhaageni, Amsterdami, Brüsseli, Oslo, Moskva, Peterburi ja Kiievi liinidel ning avanud mitmeid uusi sihtkohti nagu Helsingi, Riia, Viin, Hannover, Thbilisi, Trondheim, Joensuu, Jyväskylä ning Kajaani.

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara