Müügijuhtide klubi Selveris välja müüdud

Best Salesi müügijuhtide klubi järjekordne üritus, sel korral Selveris, müüdi välja nii kiiresti, et me ei jõudnud isegi reklaame ülesse panna. See on taas kord näide, et head asjad ei vajagi müümist.

Selveri direktor Andres Heinver räägib 24. mail Äripäeva Best Salesi müügijuhtide klubis, kuidas korraldada suure müügiorganisatsiooni tööd. Lisaks toimub Selveri Köögi tutvustus, mis on 1000 km raadiuses suurim köök.

Best Salesi järgmine üritus toimub 5.juunil. Seminaril "Töötaja-ikkagi inimene" on fookuses töötajate vaimne tervis, motivatsioon ja liigse stressiga toimetuleku meetodid. Sel korral on oodatud nii müügirahvas, kui kõik nende tugiisikud.

Seminari "Töötaja-ikkagi inimene" programm ja registreerumine SIIN

Osale arutelus

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Post11 otsib MÜÜGIOSAKONNA JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

27. september 2017

Globalsun otsib päevitus- ja ilutoodete MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. oktoober 2017

Teabevara