5 suurema eksportkäive langes aprillis 38%

Statistikaameti väliskaubandusstatistika talituse analüütiku Riina Kerneri sõnul vähenes 5 suurima eksportööri ekspordikäive aprillis võrreldes nende eelmise aasta aprilli ekspordikäibega 38%, mis on oluliselt suurem langus kui tänavu aprillis keskmiselt (7%).

"100 suurima eksportööri aastane ekspordikäibe langus oli 10%. Seega saab järeldada, et väiksemad, need, mis ei kuulu 100 suurema eksportööri hulka, olid tõepoolest "tublimad", kuna nende ekspordi langus oli "vaid" 3%, samal ajal kui suuremad olid peamised 7-%-lise languse „põhjustajad“," kommenteeris Kerner.

 

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

K-Print otsib TRÜKITÖÖSTUSE PROJEKTIJUHTI

M-Partner HR OÜ

23. veebruar 2018

RegalHouse SIA Eesti otsib MÜÜGITÖÖTAJAT

Regalhouse Sia Eesti Filiaal

19. veebruar 2018

Technopolis Ülemiste otsib MÜÜGIJUHTI

Technopolis Ülemiste AS

28. jaanuar 2018

Teabevara