5 suurema eksportkäive langes aprillis 38%

Statistikaameti väliskaubandusstatistika talituse analüütiku Riina Kerneri sõnul vähenes 5 suurima eksportööri ekspordikäive aprillis võrreldes nende eelmise aasta aprilli ekspordikäibega 38%, mis on oluliselt suurem langus kui tänavu aprillis keskmiselt (7%).

"100 suurima eksportööri aastane ekspordikäibe langus oli 10%. Seega saab järeldada, et väiksemad, need, mis ei kuulu 100 suurema eksportööri hulka, olid tõepoolest "tublimad", kuna nende ekspordi langus oli "vaid" 3%, samal ajal kui suuremad olid peamised 7-%-lise languse „põhjustajad“," kommenteeris Kerner.

 

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OKO RESTORANID OÜ otsib MÜÜGIJUHTI

OKO Restoranid OÜ

01. november 2018

Teabevara