5 suurema eksportkäive langes aprillis 38%

Statistikaameti väliskaubandusstatistika talituse analüütiku Riina Kerneri sõnul vähenes 5 suurima eksportööri ekspordikäive aprillis võrreldes nende eelmise aasta aprilli ekspordikäibega 38%, mis on oluliselt suurem langus kui tänavu aprillis keskmiselt (7%).

"100 suurima eksportööri aastane ekspordikäibe langus oli 10%. Seega saab järeldada, et väiksemad, need, mis ei kuulu 100 suurema eksportööri hulka, olid tõepoolest "tublimad", kuna nende ekspordi langus oli "vaid" 3%, samal ajal kui suuremad olid peamised 7-%-lise languse „põhjustajad“," kommenteeris Kerner.

 

 

Osale arutelus

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Hilleberg is looking for an QUALITY MANAGER

Finesta Baltic OÜ

19. oktoober 2017

ESSVE Estonia otsib TURUNDUSJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

01. oktoober 2017

Teabevara