Ryanair on müünud Baltimaades 10 miljonit lennupiletit

Lennufirma Ryanair tähistas eile oma Baltimaade baaslennujaamas Kaunases 10 miljoni reisija täitumist Baltimaades.

Õnnelikeks kümne miljonendaks reisijateks olid nelja-aastased Leedust pärit kaksikud, poisid Armandas ja Raimandas Pupsys.

Alates Balti riikidesse saabumisest 2004. aastal, mil Ryanair alustas lende Riiast, on lennufirma liinide arv kasvanud 50ni. Firma on Lätis teenindanud enam kui 5,8 miljonit reisijat, Leedus üle 3,6 miljoni ja Eestis üle 500 000. Ryanairi kohalolek on taganud töö umbes 10 000 inimesele Balti riikide lennujaamades ja turismisektoris.

“Vähem kui kaheksa aastaga on Ryanair teenindanud Eestis, Lätis ja Leedus 10 miljonit reisijat. Tänavu teenindab Ryanair Balti riikides üle 2,5 miljoni reisija, andes tööd 2500 turismisektori inimesele ning rõhutades sellega veelkord Ryanairi pühendumust ja investeeringut Eestisse, Lätti ja Leetu, " kommenteerib Ryanairi Balti riikide müügi- ja turundusjuht Elina Hakkaraineni  

Tähistamaks 10 miljoni reisija lennutamist ning pea kaheksa-aastast panust Balti turismi ja tööhõivesse paneb Ryanair müüki miljon piletit hinnaga €12.99. Selle hinnaga saab broneerida pileteid septembriks enam kui 1000 Ryanairi liinil üle Euroopa. Kampaaniahinnaga pileteid saab broneerida neljapäeva, 28. juuni südaööni.”

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara