Juuni parimad palad bestsales.ee lehel

bestsales.ee juuni populaarseim oli Tarmo Tamme blogilugu „6 põhjust, miks müük on maailma parim töö!”.

Lool oli 2700 lugejat ning see kogus 18 kommentaari. Lugu sai muuhulgas bestsales.ee ajoloo ühe karmima kommentaari, mis ei olnud siiski kuidagi loo sisuga seotud. Tarmo blogi saab lugeda SIIN. Teisele kohale jäi kuu lõpupoole ilmunud Urmas Purde blogilugu „Kuus asja, mida pead otsustama enne CRM tarkvara ostmist” (1913 lugejat).


Best Salesi uudistest oli juunis enim loetud „Maag Lihatööstuses asub tööle kolmas müügidirektor viimase poole aasta jooksul”. Uudisel oli 2156 lugejat ja 8 kommentaari. Samuti loeti hoogsalt uudist „5 ekspordihiiglase käive langes aprillis 38%” (1766 lugejat). Selle looga on seotud mitu uudist, millest esimese pealkiri küll pahandas Statistikaametit, aga aitas siiski tõe päevavalgele tuua.

Lugejatele meeldis ka Best Salesi küsitlus: Põhipalk või tulemuspalk, mis kogus 1803 lugejat.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara