Elukindlustuskaitsetega lepingute väljamakstud hüvitiste arv on suurenenud 15%

Aasta esimese seitsme kuuga tõusid SEB Elu- ja Pensionikindlustuse klientidele välja makstud kindlustushüvitised koguni 15% võrreldes 2011. aasta sama perioodiga: kokku on kindlustusselts tänavu hüvitanud 288 kahjuotsusega üle  546 000 euro. Tuleb nentida, et  suveperiood on toonud kaasa tööõnnetuste ning ka liiklusõnnetuste kasvu.

 SEB Elu- ja Pensionikindlustuse juhatuse esimehe Indrek Holsti sõnul on üha enam inimesi mõistma hakanud, et lisaks auto kindlustamisele vajab perekond kaitset ka sissetulekute vähenemise vastu, mis on tingitud täiskasvanute õnnetusjuhtumitest või koguni surmast. Kindlustuse poolt makstav hüvitis aitab alles jätta nii pere peavarju kui ka katta õnnetuse läbi tekkinud puudujääki pere eelarves.

 Samas on vähenenud kindlustushüvitistest keeldumiste arv. Kokku keelduti maksmast välja 7 hüvitistaotlust, mis moodustab vaid  2,4% kõigist taotlustest. On väga oluline, et klient saaks elukindlustuslepingut sõlmides aru, millist kindlustuskaitset vajatakse, mis on kindlustuskaitse sisu ning  millised on välistused. Näiteks võib tuua kindlustusjuhtumid, mis on põhjustatud alkoholijoobest või muude meelemürkide tarbimisest, mis saavad seetõttu ka hüvitisest keeldumise otsuse.

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara