Baltika müügidirektorina asus tööle Andres Käär

30. juulist töötab Baltika müügidirektorina pikaajalise kaubandus-kogemusega Andres Käär, kes vastutab Baltika brändide Monton, Mosaic, Ivo Nikkolo ja Baltman hulgimüügi ja frantsiisi- ja kontsessioonikontseptsioonide eest.

„Pean Baltikat kindlasti üheks Eesti ettevõtluse lipulaevaks, kes on suutnud ennast realiseerida ka rahvusvahelistel turgudel – 75% müügist tuleb eksportturgudelt. Kogu majandusele raskelt kulgenud majanduskriisi periood on pigem toonud välja Baltika tugevused – reageerida kiirelt olukorrale, kaotamata seejuures suurt pilti ja sihti, kuhu püüelda. Baltikas on olemas kõik huvitavaks tööks vajalikud elemendid – väljakutse, võimalus rakendada oma aastatega kogunenud teadmisi ja oskusi ning ise midagi veel juurde õppida,“ ütles Andres Käär.

Andres Käär on varem töötanud Tallinna Kaubamajas ostudirektorina, kus tema ülesandeks oli ostu- ja logistikavaldkonna juhtimine. Enne seda töötas Andres Soome Hackman/Iittala kontsernis nii müügidirektori kui tegevdirektori ametikohal, kus tema ülesandeks oli Ida-Euroopa müügivõrgustiku loomine ja jaekontseptsiooni käivitamine, samuti tütarettevõtte loomine Venemaale, ettevõtte arengustrateegia loomine ja elluviimine. 

 

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara