Kutsuge maailmatasemel ekspordiässad oma ettevõtet külastama

12.-14. septembril Tallinnas toimuva Maailma Ekspordikonverentsi lektorid ja delegaatid otsivad võimalusi kohtuda Eesti ettevõtete ja ettevõtjatega.

Konverentsi eestvedaja Anu-Mall Naaritsa sõnul on tegu väga paljudest huvitavates ja eksootilistest riikidest pärit ekspordiasjatundjatega, kellel oleks kindlasti jagada ka personaalseid soovitusi ekspordist huvituvatele Eesti ettevõtjaile.

„Kui Eestis on selliseid ettevõtteid, kel huvi uurida lähemalt ekspordivõimaluste kohta taolistesse maadesse nagu Brasiilia, Mehhiko, USA, Lõuna-Aafrika Vabariik, Taivan, Tšiili, USA jt, siis kutsume kõik huvilisi üles meie delegaatidele oma ettevõtteid näitama,“ ütles Naarits. „Nii saame olulise personaalse võrgustikuga koolitajatele anda reaalsema pildi Eestist ja teisalt aidata Eesti firmasid maailma.“

Potentsiaalsetel võõrustajatel palutakse ühendust võtta Marketingi Instituudiga, mis korraldab IATTO Maailma Ekspordikonverentsi korraldamises.

IATTO Maailma Ekspordikonverentsi kaasrahastab EAS Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest.

Maailma Ekspordikonverentsi kokkukutsuja IATTO (International Association of Trade Training Organisations) on loodud 1974. aastal ja tegeleb rahvusvahelisel tasemel kaubandus- ja ekspordialase hariduse edendamisega ning vastavate standardite loomisega. Organisatsiooni peakontor asub Suurbritannias ja selle president on rootslane Hasse Karlsson.

Osale arutelus

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Post11 otsib MÜÜGIOSAKONNA JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

27. september 2017

Globalsun otsib päevitus- ja ilutoodete MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. oktoober 2017

Digitrükk is looking for a EXPORT SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

02. oktoober 2017

Teabevara