Priit Pallum sai Saint-Gobain turundusdirektoriks

Eesti juhtiva üldehitusmaterjale tootva ja müüva ettevõtte Saint-Gobain Ehitustooted AS-i Weberi äriüksuse turundusdirektorina töötab nüüdsest Priit Pallum.

„Esimese sammuna on kavas turundus- ja müügiosakond ümber struktureerida ja seeläbi meeskonna juhtimine ning tegevused dünaamilisemaks ja efektiivsemaks muuta,“ viitab Pallum lähiaja plaanidele „Edaspidi tuleb tähelepanu pöörata innovatsioonile ning uute toodete ja lahenduste juurutamisele. Mõne projektiga oleme jõudnud juba ka algust teha,“ lisas Pallum.


Pallumi sõnul on Eesti ehitusturg viimasel paaril aastal mõõdukalt kasvanud. Märkimisväärselt on kasvanud energiasäästuga seotud valdkonnad, eeskätt fassaadide soojustamine ning renoveerimine. Siin on "kasvumootoriks" olnud CO2 müügist saadud raha ning Kredexi laenud.
„Suurt ja kiiret kasvu ehituses ei tule. Palju sõltub ka sellest, kuidas majandusel tervikuna läheb ning milline on pankade laenupoliitika,“ ütles Pallum. „Kui elu viimaste aastate rütmis edasi liigub, siis võiks ennustada keskmiselt ~5-6% ehitusmahu kasvu aastas. Sõltuvalt sektorist on kasvud kindlasti erinevad. Renoveerimise osakaal on viimastel aastatel suurenenud ning kõik märgid näitavad, et see jääb ka lähema 3-4 aasta perspektiivis nii,“ täiendas Pallum.


 

Pallum on lõpetanud ehitusinsenerina Eesti Maaülikooli.
Töötab ettevõttes alates 2001. aastast – algul Lõuna-Eesti müügijuhina.
2002. aastast on töötanud kuivsegude tootejuhina. „Mul on väga hea meel, et Weberi uus turundusdirektor tuli meie enda organisatsioonist,“ ütles Saint-Gobain Ehitustooted AS-i Weberi äriüksuse direktor Mart Arro.

Saint-Gobain Ehitustooted AS kuulub Saint-Gobaini kontserni ehitusmaterjalide haru alla ning tegeleb peamiselt isolatsioonimaterjalide, rippkonstruktsioonide, kipsmaterjalide müügi ning kergkruusa, kergkruustoodete, ehituslike kuivsegude tootmise ja müügiga.
Saint-Gobain Ehitustooted AS-is töötab Aravete tehases Optimix, Häädemeeste tehases Fibo ExClay ning Tartu ja Tallinna esindustes kokku 53 inimest.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

Teabevara