Kommentaator: Tehke Äripäeva erakond!

Sellel nädalal laekus Indrek Sauli blogiloole "Avalik teenistus muutugu avalikuks teeninduseks" lugeja kommentaar ettepanekuga astuda vastu riigistruktuuride oskamatusele kliente teenindada.

Järgnevalt on toodud Toomas Laanpere saadetud sõnum:

"Tere, Aira!

Lugesin Indrek Sauli artiklit ja see võttis suhteliselt lihtsate sõnadega kokku selle, mida minagi arvan. Neid rahulolematuid tundub olema märksa rohkem kuid nad on kahjuks  organiseerumata. Kui nad loevad ÄP-st järjekordselt viletsast ja ülemakstud teenusest (loe KOV või riigiorgani-struktuuri saamatust tegevusest), pole ju mingit reaalset väljundit selle muutmiseks. Ega ka sellega seonduva maksumaksjalt kogutud raha karistamatult pillamise piiramiseks. Neli erakonda on end maksumaksja raha eest barrikadeerinud muutuste ja uute tulijate vastu igavesti! Mis kokkuvõttes mõjub ju psühholoogilise pidurina ettevõtlusele üldse. Milleks pingutada ja olla uhke tubli maksumaksjana oma panuse eest Eesti edenemisele maal ja linnas, kui seda kelmikalt-vaevatud näoilmega kulutab  tuhandete ametnike, poliitikute, nõunike, kommunikatsiooni- ja pressiesindajate armee? Kusjuures selle tegelikku suurust ja kulukust hoitakse kiivalt varjus. Kuna ÄP (ehk ka PP,ÕL,PL) on ju  ainuke tõsiseltvõetav nähtus, mis  survestab ( ja kainestab) ettevõtluse ja riigi edendamise nimel tegelikult selleks ettenähtud kov- ja riigistruktuure, hoian teie tööandja tegemistele kahte pöialt. Ja kui palju raha jääks siis eelarvest ka mõistlikeks ostudeks ja hea enesetunde saavutamiseks! Tehke ÄP erakond, sinna mahuks koos Teiega ka müügijuhtide sektsioon!

Kena õhtupoolikut :-)

Toomas Laanpere

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara