Uus sihtgrupp: Venemaa turistid Aeroflotiga Tallinna

Kui 2010. aastal sõitis Tallinna ja Moskva vahet 25 000 lennureisijat, siis mullu oli see arv 52 000 ning tänavu üheksa kuuga juba 78 000. Pühapäeval alustab Moskva-Tallinn liinil lende Aeroflot.

Pühapäeval, talvise lennuhooaja esimesel päeval, alustab pärast 16 aastat taas Tallinna-lende Venemaa suurim lennufirma Aeroflot. SkyTeami alliansi liige Aeroflot hakkab liinil Moskva-Tallinn ja Tallinn-Moskva sõitma seitse korda nädalas.

Erik Sakkov, Tallinna Lennujaama juhatuse liige: "Oleme väga lootusrikkad, sest Aerofloti siia saamise nimel oleme tööd teinud õige mitu aastat, ja kõik märgid näitavad et vene inimesed on Eesti turismisihtkohana avastanud. Reisijale tähendab see, et Moskva-liin on kõige konkurentsitihedam liin. Kui üheks tegijaks on Aeroflot oma tohutu müügivõrguga, ei tähenda see mitte olemasoleva piruka ümberjagamist vedajate vahel, vaid täiesti uut turumahtu – meie lootus ja eesmärk on, et mitte väga kauges tulevikus sünniks sama asi ka Peterburi-liiniga. Tahan eraldi rõhutada, kui oluline EAS-i hea töö Eesti turismivõimaluste propageerimisel – sellest ei võida üksi Eesti võõrastemajad või Tallinna Lennujaam, vaid see on suur panus kogu ühiskonnale."

Tallina Lennujaama juhatuse liikme arvates on ajakirjanduses online-uudiste pealkirjad jätnud Ryanair'i lendude vähendamise valguses mulje, justkui vinguks talvel lennujaamas tuul ja uluks hundid. "See on täiesti eksitav arusaam, mille Tallinna Lennujaam tahaks kindlasti ära õiendada: tänavutalvine lennuplaan toob lennujaama kolmandiku võrra rohkem lende kui mullu talvel," kinnitab pressiteade.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara