Rain Vääna lahkus Lindströmi juhi kohalt

Nädal tagasi lahkus Lindström OÜ tegevjuhi kohalt Rain Vääna. Soome osapooltega koos jõuti kokkuleppele, et Lindström Eesti juhatuses on aeg läbi viia muudatusi.

Lindstöm Grupi kommunikatsioonijuhi Tarja Hämäläineni sõnul lahkus Rain Vääna tegevjuhi ametist 14. novembril 2012. "Rain Vääna on viimastel aastatel teinud väljapaistvat tööd arendamaks Lindströmi teenuseid Eestis. Oleme koos Rain Väänaga otsustanud, et on aeg viia läbi muudatusi Lindström Eesti juhatuses," teatab Hämäläinen.

Praegu täidab Lindström OÜ tegevjuhi kohustusi Priit Kurg, kes on töötanud Lindströmis erinevatel juhtivatel ametikohtadel sealhulgas müügijuhina."Oleme otsimas uut tegevjuhti," viitab Hämäläinen tulevikule.Tema sõnul ei mõjuta Rain Vääna lahkumine kuidagi Lindströmi teenuseid ega plaane Eestis jätkuvalt kasvada. "Oleme Eestis tegutsenud 20 aastat ning oleme rahul koostööga klientide ning äripartneritega," kommenteerib Hämäläinen.

Rain Vääna on Eesti tippjuhtidest üks hinnatum lektor ka konverentsiturul. Eelkõige tuntakse teda hooliva organisatsiooni arendajana ja töötajate ning klientide õiguste eest seisjana. Tema enda sõnul on nüüd ees ootamas uued väljakutsed.

Lindström alustas tekstiiliteenuste pakkumist Eestis 1992. aastal. 
Lindström OÜ kuulub kontserni Lindström Group, mis on üks juhtivaid tekstiiliteenuste pakkujaid Euroopas ja Aasias. Eestis pakub Lindström OÜ vahetusvaipade ja töörõivaste teenuseid.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara