Lindström Eesti uus juht peab jätkama äri kasvatamist

Lindströmi emaetttevõtte kommunikatsioonijuhi Tarja Hämäläineni sõnul otsivad nad Lindströmile uut juhti, kelle eesmärgiks saab olema 400 miljoni eurone käive.

"Lindströmil on suured kasvuootused kõikidel turgudel, kus hetkel tegutsetakse. Oleme rahul kasvumäära ja arenguga Eesti turul. 2016 aasta lõpuks sihime 400 miljoni eurost käivet ning hetkeseisuga oleme selles osas õigel kursil," kommenteerib Hämäläinen.

Hetkel otsitakse Lindström Eestile uut tegevjuhti, kes oleks suuteline jätkama kokkulepitud strateegia elluviimist.
"Pingutame pidevalt suurepärase teeninduskultuuri nimel ning meie põhiline eesmärk b2b teenusepakkujatena on hoida kõrget kliendirahulolu taset kõikide oma toimingute juures," lisab Hämäläinen.

Tema hinnangul tegi lahkunud tegevjuht Rain Vääna oma karjääri jooksul Lindströmis märkimisväärselt head tööd. "Rain Vääna lahkumine ettevõttest toimus osapoolte kokkuleppel ja heal noodil. Ettevõtte poolt vaadatuna on normaalne ja etteaimatav, et tippjuhtkond on oma aja jooksul täielikult pühendunud ning motiveeritud ning kui tehakse vastav otsus, lõpetatakse osalemine igapäevases juhtimistöös küllaltki kiiresti ning vastatikuse arusaamisega," jääb ta hinnangutes lakooniliseks.

Rain Vääna töötas Lindström Eestis alates aprillist 2009. Töösuhe lõppes ootamatult ja ilma avaliku infota veidi rohkem kui nädal tagasi. "Ma ei tea, mida ma edasi teen. Pakkumisi on palju, sealhulgas sellistest valdkondadest, mida ei oleks oodanud," viitab Vääna tulevikule.

Vääna lahkumisteatele reageerisid aktiivselt kommentaatorid viidates tema juhtimisvigadele.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara