Müügiprofessor Petri Parvinen esineb Eestis

Akadeemilise tiitliga müügivaldkonna eksperte ei kohta just sageli. Soome Aalto ülikooli müügiprofessor Petri Parvinen räägib 8. veebruaril ameerikaliku müügistiili sobivusest meie kultuuriruumi.

Prof Parvineni sõnul on ta huviga jälginud Eesti turul toimuvat ja imetleb paljusid asju. "Teil on mitmed asjad paremini välja tulnud kui meil. Samas jagame me ühist Soome-Ugri kultuuriruumi, mis kummitab ja takistab müügitööd ning selle kaudu äri kasvuvõimalusi. Ma olen kindel, et mul on selle kohta palju öelda,"  kommenteeris ta.

Prof Parvinen on rahvusvaheliselt tuntud lektor, kes on muuhulgas töötanud ligikaudu 150 äriorganisatsiooniga. Ta on ülesehitanud 11 firmat ja kogenud vahetult nii edu kui läbikukkumisi. Prof Parvinen on spetsialiseerunud eelkõige eetiliste ja kvaliteetsete müügitehnikate väljatöötamisele, eesliini starateegiate elluviimisele ja e-müügi käivitamisele.

Soome Aalto ülikooli müügiprofessor Petri Parvinen esineb 8. veebruaril Äripäeva müügiveebi Best Sales kutsel "Stardikonverents: müük 2013" laval. Lisaks prof Parvinenile esinevad konverentsil veel A. Le Coqi juht Tarmo Noop, Amservi juht Mart Mägi ja mitmed teised tuntud tippjuhid ja müügitöö asjatundjad. Konverentsi teemaks on müügiplaanide elluviimine aastal 2013. Vaadake konverentsi programmi SIIN

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

OMNIVA otsib INFOÄRI MÜÜGIJUHTI

Eesti Post AS

16. detsember 2018

FITEK otsib potentsiaalikat MÜÜGITALENTI

Tripod Grupp OÜ

16. detsember 2018

Teabevara