Elisa jagas sissetuleva kõne boonust Zen kaardile

Elisa kinnitas, et nad jagasid kuni eelmise aasta lõpuni Zen kõnekaardile iga välisvõrgust vastuvõetud kõnelt 4 sendi väärtuses teenuseid. Pakkumine oli vähem populaarne, kui enda kõneaja laadimiselt saadav boonus.

Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski sõnul on Zen kõnekaardil pidevalt erinevad boonuste teenimise võimalused. Hetkel saab Zen kõnekaardi omanik teeninda boonuspunkte teatud summa laadimiselt kõnekaardile. Kuni eelmise aasta lõpuni ehk 31. detsembrini 2012 teenis Zen kõnekaardi omanik igalt välisvõrgust vastuvõetud kõnelt 4 sendi väärtuses boonuspunkte. Boonuspunktide eest sai klient tasuta kõneaega, SMS-e või mobiilset internetti. "Kui võrrelda neid kahte viimase aja pakkumist, siis on Zen klientide seas populaarsem olnud kliendi enda kõneaja laadimistelt saadav boonuse teenimise võimalus," kinnitas Raiski.

Analoogne kampaania oli edukas aga Tele2-s. „Mulluse detsembriga võrreldes helistati Tele2 Smart kõnekaardile ja Tele2 boonuspaketile sisse 10 miljonit minutit enam,” kommenteeris Tele2 müügidirekor Jaanus Seppa kampaania edu. 

 

 

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara