Kas müügitöötajate palgad peaksid sellel aastal tõusma?

Äripäeva müügiveebi Best Sales tänasel konverentsil avaldasid tippjuhid arvamust müügitöötajate võimaliku palga kasvu üle aastal 2013.

Amservi juht Mart Mägi: Kui müük läheb hästi, siis palk tõuseb. Mida enam on müügiprotsess ülesehitatud pikaajalisele suhtele, seda enam on mõistlik maksta põhipalka. Kui on kiire ja ühekordne müük, siis on muutuvpalgal oluline roll.

Eesti Energia juhatuse liige Margus Rink: Ma ei näe, et müügiinimeste palgad peaksid tõusma. Hoopis teeninussektoris on suur palgatõus ees, näiteks kõnekeskus, järelteenindus. Seal oleme meie plaaninud olulist palgakasvu.

A. Le Coq´i juht Tarmo Noop: 90-ndate müügimees oli nagu ratsaväelane, temast sõltus kõik. Suurte jekettide tulekuga on müügiinimese rolli olulisus vähenenud. Järjest olulisemaks saab müügijuhtide roll. Tulevikus on meil suurem hulk müügijuhte ja vähem müügimehi. Toimub kvalitatiivne muutus.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

RICKMAN TRADE otsib EESTI TURU MÜÜGIJUHTI

Ariko Reserv OÜ

30. november 2018

Tule ja ole TNT MÜÜGIHÄÄL

Manpower OÜ

22. november 2018

Teabevara