Facebookis avati esimene Eesti ettevõtete otsingusüsteem      

Uus tasuta otsingusüsteem ee.ee võimaldab Facebooki kontolt lahkumata leida kohalikke ettevõtteid, nende tutvustusi ja asukohti kaardil.

Rakenduse looja FCR Media AS reklaami- ja kommunikatsioonijuhi Triin Vesperi sõnul on Facebooki keskkonda rajatud ee.ee otsingusüsteem ainulaadne nii Eestis kui kogu Euroopas. “Hiljutise uuringu järgi veedab 35 protsenti kohalikest internetikasutajatest Facebookis vähemalt tund aega päevas,” märkis Vesper ning lisas, et eriti populaarne on sotsiaalvõrgustik just noorte seas, kes ammutavad sealt muu hulgas infot ka erinevate meelelahutusasutuste, toidukohtade jms kohta. Vesperi sõnul liidetigi otsimootor Facebookiga just noorema põlvkonna harjumusi ja infovajadust silmas pidades. 

“Vastused kuvatakse kiirelt, lühidalt ning need on varustatud Google kaardi ja kolmemõõtmelise tänavavaatega,” selgitas Vesper lisades, et süsteemi muudab mugavaks asjaolu, et kasutajat ei toimetata info otsimisel Facebookist teise veebikeskkonda, vaid kõik vastused kuvatakse samal lehel. “Peamine erinevus võrreldes suuremate otsimootoritega ongi see, et näidatakse vaid asjakohast ja kontrollitud infot kasutajat huvitava ettevõtte kohta, mitte ei kuvata suur hulka tihtipeale ebavajalikku ja aegunud infot,” märkis Vesper. Leheküljel saab otsingut teostada kas märksõna-ja asukohapõhiselt või sisestades neist ühe otsingusõna.

Üle-Eestilist ettevõtete ja teenuste otsingusüsteemi saab kasutada aadressil: www.facebook.com/ee.ee.otsing 

FCR Media on Euroopa juhtiv kohaliku otsingu grupp, mis koondab info- ja reklaamiteenust pakkuvaid ettevõtteid Eestis, Lätis, Leedus, Iirimaal, Tšehhis, Slovakkias ja Rootsis.    

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

Teabevara