Elisa avas täna 4G võrgu

Alates tänasest on võimalik osta Elisa 4G Minti. Leviala on hetkel tagatud peamiselt linnades ja maakonnakeskustes.

"Tulime 4G-võrguga turule hiljem kui teised, aga ajas me kaotanud ei ole. Eestis on praegu 3000-4000 4G-liidest. See on praktiliselt olematu arvestades potentsiaali," ütles Elisa juht Sami Seppänen tänasel pressikonverentsil. Praegu on võimalik 4G-võrku kasutada vaid Mint pulgaga. Telefonides saab 4G-võrk kättesaadavaks märtsi lõpuks.

"Me ei taha mingil juhul olla need, kes toovad esimesena turule asju, mida kliendid riiulile seisma panevad. Samal ajal, kui ehitasime 4G-võrku, kahekordistasime me 3G-võrgu mahu. Meie tahtsime pakkuda suuremaid kiirusi ka olemasolevale 3G-kliendile," kommenteerib Seppänen. Tema sõnul on innovatiivsus see, kui luuakse kliendile lahendusi, ja ta on selle üle rõõmus.

Elisa tuleb turule kolme erineva 4G-paketiga. "Meie võtmesõna on lihtsus," rõhutab Seppänen. Tema sõnul on oluline, mis on ühe GB hind. "See võib saada lähiajal võtmeküsimuseks," soovitab ta olla tähelepanelik.

Elisa 4G arengust rääkides viitas Seppänen, et II kvartalis saadakse kätte 800 MH sagedus ja seejärel käivitub üle-eestiline leviala ehitus. See tagab veelgi parem siselevi.

"Me ei räägi 100 megast, me ei peta enda kliente. Need ei ole massidele kättesaadavad. On oluline, milline on reaalne kasutuskogemus. Klient ei osta megabitte, vaid reaalset kogemust," lisab Elisa ärikliendiüksuse juht Jüri Teemant.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara