Tele2 langetab mobiilse interneti hinda

Soodusoperaator Tele2 langetas täna oma paketi Internet Mobiilis Small hinda 10 protsenti ehk 4,50 eurole kuus ning kehtestab alates 1. aprillist mobiilse interneti paketi mittevalinud klientidele kuni 100 MB interneti kasutamise päevahinnaks 1 euro.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Mindaugas Ubartase sõnul on Internet Mobiilis S üks nende populaarsemaid pakette. “Eestis kasutab ligi kolmandik mobiiltelefoniomanikest nutitelefone ning internetist on saanud vajalik teenus, mida Tele2 pakub kõige soodsamalt,” lausus Ubartas. Internet Mobiilis S pakett võimaldab mobiiltelefonis kuni kaks megabitti sekundis allalaadimiskiirust ning kaks gigabaiti andmemahtu. Elisa sarnane pakett maksab tema sõnul 5 ning EMT oma 4.94 eurot kuus.

Lisaks muutub Ubartase sõnul mobiilse interneti kasutamine soodsamaks ka klientide jaoks, kelle paketi kuutasu hulka veebi kasutamine ei kuulu. “Alates aprillist võib iga Tele2 klient internetti kasutada palju soovib, ilma et peaks muretsema suure arve pärast,” lausus Ubartas. Tele2 kliendi päevane tasu kuni 100 MB mobiilse interneti kasutamise eest on aprillist alates 1 euro. Teised mobiilioperaatorid küsivad internetilepinguta kliendi käest mobiilse interneti kasutamise 1MB mahu eest üle 2 euro.

Tele2 osutab Eestis teenuseid 511 000 kliendile. Tele2 kuulub rahvusvahelisse gruppi, millel on ülemaailmselt 38 miljonit klienti kokku 11 riigis. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

 

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Bestsalesi sotsiaalmeedias

RSS

Valdkonna tööpakkumised

SOFTREND GROUP OÜ EKSPORDI MÜÜGIJUHTI

Softrend Group OÜ

10. veebruar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib ELUKINDLUSTUSE JA INVESTEERIMISE NÕUSTAJAT

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

23. jaanuar 2019

Teabevara